Новини

SHIMANO представляє новий одяг з лінійок S-PHYRE, EVOLVE та SUMIRE

Новий одяг від Shimano дебютує на Eurobike

Гоночний одяг S-PHYRE

Одяг SHIMANO S-PHYRE продовжує прагнути до створення одягу з найнижчим опором повітрю і найкращими аеродинамічними характеристиками завдяки новому матеріалу, що буде використовуватись в джерсі і велотрусах елітного рівня.

Оскільки людська будова відповідає за приблизно 80% опору вітру на велосипеді, зниження опору форми і опору тертю стало рушійною силою при виборі матеріалу для гоночної лінійки S-PHYRE 2020 року.

Використовуються такі елементи, як тканий матеріал TAIANA DRAG-ZERO з втисненням на поверхні передньої частини, верхніх рукавах і плечах джерсі. Це допомагає мінімізувати опір форми.

Щільне відчуття стиснення і еластичність тканого матеріалу допомагає зменшити складки і не дає матеріалу розвиватись на вітру навіть на високих швидкостях. Структура тканого матеріалу, в якій використовується велика кількість дуже тонких ниток, призначена для мінімізації проходження повітряного потоку через передню частину джерсі, натомість сприяє вентиляції тіла в верхній його частині. Тим часом, гладка тканина в нижній частині спини допомагає мінімізувати опір тертя, а щільна структура тканини підтримує м'язи вершника, сприяючи циркуляції крові і відновленню сил.

Велотруси S-PHYRE вироблені з тканини KINETECH, що дозволяє цим шортам бути більш легкими ніж звичайні велотруси. Тканина має кращий відвід вологи і оптимальні водовідштовхувальні якості завдяки щільній і гладкій текстильній поверхні. Завдяки цьому, велотруси показали себе як найкраще в аеродинамічній трубі на швидкості від 36 до 120 км/год. Сам памперс має чотири шари: зовнішній м'який на дотик зроблений поліестеру з мікрофібровою поверхнею, яка краще відводить вологу і швидкого висихає, два внутрішніх шари з різних спінених матеріалів для вентиляції, управління вологістю, підтримки та розподілу навантаження і, нарешті, нижній шар для додаткової міцності і комфорту.

Такі речі, як перевернута блискавка та замок на ній, зварні шви, облягаючі cиліконові шви на рукавах, гоночний виріз, довші рукави, еластичні отвори для кишень та швидковисихаючий памперс - все це преміальні функції, які можна очікувати від одягу високого рівня для райдерів, яким потрібно залишатися на подіумі.

Нові джерсі S-PHYRE поставляються в чорному кольорі з блакитними елементами або чорним кольором із зеленими елементами.

EVOLVE

Лінія EVOLVE пропонує чотири нових кольори у 2020 році. EVOLVE розроблений як лінійка для високої продуктивності та високого комфорту, особливо в тривалих поїздках. Вона має чудові дихаючі властивості, зручні кишені для зберігання ваших речей та світловідбиваючі елементи по всьому одягу. Ідеально підходить для тих, хто шукає найкращу якість, елегантний зовнішній вигляд та комфорт для довгих поїздок .

Зовнішній шар джерсі складається з еластичної і легкої тканини UPF50 + SENSITIVE PLUS з м'якою сіткою, що контактує зі шкірою для поглинання вологи. Джерсі також оснащені отворами, що вирізані лазером, у передній і задній верхніх частинах, а також під пахвами. Це зроблено для того, щоб збільшити потік повітря і зменшити потовиділення. Ця комбінація дозволяє райдеру відчувати себе свіжим і сухим навіть під час найдовших і спекотних поїздок на велосипеді.

Подібно дизайну S-PHYRE, джерсі EVOLVE оснащені блискавкою по всій довжині та замком від Shimano на ній. Також має зварні шви спереду і довгі рукави. Відмінності між S-PHYRE та EVOLVE полягають в конструкції кишені. Вона має внутрішні перегородки для зберігання продуктів харчування, інструментів і цінних речей, також S-PHYRE має водонепроникну кишеню.

Лінійка EVOLVE поставляється у бірюзовому, вугільно-сірому, темно-синьому та темно-червоному.

SUMIRE

Лінійка SUMIRE також представляє чотири нові кольорові дизайни для 2020 року. Сама ж лінійка призначена для жінок. Анатомічна форма джерсі зосереджується на плечах / грудях та бічних панелях, щоб запропонувати більш підходящу для жінок посадку ніж унісекс джерсі.

Тканина легка і м'яка на дотик, із резинками на рукавах і дихаючими отворами .Повністю закриті блискавки, світловідбиваючі елементи та технічна конструкція з 3 кишенями створюють елегантні та привабливі джерсі, які можна комбінувати за кольором з взуттям і аксесуарами з інших серій від Shimano.






...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку