Новини

Shimano представляє надлегке гоночне грейвел взуття RX8

Якщо раніше для бездоріжжя використовували старе МТБ взуття якого не жалко. Якщо раніше в універсальному MTB взутті катались у всіх дисциплінах, а спеціальне більш технічне кантрійне взуття лише доповнювало картину, то тепер компанія Shimano випускає спеціальне взуття RX8 для гравійників.

Щоб зменшити вагу, RX8 втрачає певні особливості, що має взуття MTB/XC, зберігаючи при цьому стійкий до витирання протектор, що зроблений з TPU матеріалу, стабілізатор п'яти та дуже жорстку карбонову підошву взяту з високоякісної моделі Shimano XC9, для найкращого балансу катання грейвелу та використання поза велосипедом для ходьби.


Щоб відповідати універсальності та різноманітності гравійних перегонів, поверхня RX8 забезпечує ідеальний баланс міцності та комфорту протягом усього дня. Взуття регулюється за допомогою механізму BОА IP1 з подвійним мікроналаштуванням. І це більше, ніж просто відчуття постійного комфорту ніг райдера, завдяки технології Silvadur Stay-Fresh, що використовується в матеріалі устілки, взуття утримує свіжий запах після кожної, навіть тривалої, поїздки.

Вага взуття RX8 – 265 гр. (розмір 42), що на 60-65 гр. менше у порівнянні з вагою кроскантрійних XC9 та XC7. Економія ваги досягається, в першу чергу, за допомогою меншої п'яткової чаші, відсутністю кріплень для шипів і одного з регуляторів BОА IP1, що був замінений на ремінь на липучці.

RX8 будуть доступні у сріблястому або чорному кольорах у розмірах 40-48. Найкраще сумісні з педалями Shimano SPD PD-M9100 або PD-M8100.






...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку