Новини

НОВИНИ 2018/2019: Новий задній перемикач SHIMANO Ultegra RX

НОВИНИ 2018/2019:

Нові компоненти SHIMANO Ultegra RX орієнтовані на пригоди, катання поза асфальтом і циклокрос.

Катання по шосе з часом розвивається у напрямку їзди по різноманітних трасах і нових стилів, таких як позашляхова їзда, спортивний туризм або циклокрос. Shimano представляє новий задній перемикач Ultegra RX зі стабілізатором ланцюга для механічної та електронної версії Di2 (RD-RX800/ RX805).

Велоаматори очікують підвищені вимоги щодо шосейного велосипеда, його здатність бути у функціональному стані роками і приймати участь від перегонів на шосе до пригод поза звичайними шляхами. В останні роки ми бачили більш широке визначення того, як має виглядати велосипед з шосейним кермом. Наразі колеса пристосовано до більш широких шин. Зараз, у природньому еволюційному кроці, прийшов час для подальшого розвитку трансмісії.

Нові перемикачі RX800/ 805 мають багато спільного з Ultegra R8000/ R8050, це чітке і точне перемикання та технологія SHIMANO SHADOW RD - позиціонування перемикача, але з доданим стабілізатором ланцюга (технологія SHIMANO SHADOW RD +) для контролю ланцюга в умовах бездоріжжя. Так як і задні перемикачі в маунтінбайку, RX800/ 805 мають блокування. При спрацьовані якого важіль перемикача міцно утримується, щоб зменшити надмірний рух, шум та загальне розгойдування ланцюга.

Задні перемикачі Ultegra RX800 / 805 мають дві версії: механічну та електронну, сумісні з касетами від 28 до 34Т, що робить їх надзвичайно необхідним додатком для всіх видів пригод і позашляхового катання, включаючи циклокрос. Також їх можливо використовувати з компактними шатунами від 46х36T до 50х34T.

Початок надходжень у веломагазини: липень 2018.






...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку