Новини

ПРЕС-РЕЛІЗ: Повний подіум SHIMANO на Тур де Франс 2017

Повний подіум SHIMANO на Тур де Франс 2017

Гонщики, що використовують компоненти Shimano, отримали всі основні майки Туру – жовту у загальному заліку, зелену кращого спринтеру, гірську (полька-дот) та білу майку, як самого кращого до 25 років.

У безпрецедентному досягненні кожний етап Тур де Франс 2017 року, а також загальний залік, був виграний гонщиками, що змагаються з компонентами Shimano.

Починаючи з першого етапу – гонки з роздільним стартом яку виграв Герант Томас з команди Team Sky, використовуючи компоненти з електронним перемиканням Dura Ace Di2 R9150. І до останнього етапу: спринту в Парижі, де виграв Ділан Гроневаген з команди LottoNL-Jumbo - велосипед кожного був оснащений компонентами Shimano Dura-Ace.

Кріс Фрум з команди Team Sky отримав загальний залік використовуючи компоненти Dura-Ace: шифтери, гальма, колеса і педалі, а також винос PRO Stealth інтегрований у кермо. Кріс вдягав жовту майку протягом 14 етапів з 21, досягнувши своєї четвертої перемоги загальному заліку за п'ять років.


Тим часом Майкл Метьюз і Ворен Баргій з команди Sunweb, Саймон Йейтс з Orica-Scott виграли спринтерську, гірську і молодіжну класифікації відповідно, з використанням компонентів серії Shimano Dura-Ace R9150 з різним вибором компонентів для досягнення найвищого рівня перемикання у будь-яких ситуаціях на найбільш відомих велоперегонах у світі.


Один з найбільш плідних гонщиків цього року був Марсель Кіттель з Quickstep Floor, який добився п'яти перемог вперше на гідравлічних дискових гальмах Shimano Dura-Ace 9170.

Марсель Кіттель говорить: "Дискові гальма - це великий крок вперед у технологічних розробках. Особливо в умовах дощу, це допомагає гонщикам гальмувати краще ".



Тим часом кращий в горах Ворен Баргій використовував вимірювач потужності Shimano на шатунах FC-9100-P.

Ворен Баргій: "Мої перші враження від вимірювача потужності Shimano дуже хороші. Дані послідовні і дуже прості у використанні. Крім того вимірювач легкий і майже не додає зайвої ваги. Це чудово! "


Заключний етап Туру в цьому році виграв голландець Гроневаген, який не тільки використовує Shimano Dura-Ace на командному байку Bianchi, але і веловзуття S-PHYRE RC-9, спеціальний одяг S-PHYRE і окуляри.

Вісім з 22 команд, які конкурують в цьому році, безпосередньо напряму спонсоровані Shimano. Це велогрупи: Francaise Des Jeux, Trek-Segafredo, LottoNL-Jumbo, Team Sunweb, Orica-Scott, BMC, Bora-Hansgrohe і Team Sky, які разом здобули 11 перемог на етапах Туру, включаючи шість вирішальних гірських днів між етапами 13-18.






...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку