Новини

Огляд шосейного керма PRO Vibe Alloy Di2

PRO Vibe Alloy - оновлене кермо видатної серії від японських та голландських гігантів

У світі інтегрованих з Di2 рулів, аеро-барів та надсучасних розділочних рулів алюмінієве PRO Vibe являє собою оновлену ітерацію простого та максимально придатного керма готового до будь-яких змагань.

Якщо Ви вже використовували PRO, скоріш за все Ви знаєте назву Vibe - вона, в решті решт, використовується вже більш ніж 10 років. Проте велоспорт рухається далі, и поки ім'я лишається тим самим, сучасна ітерація продукту рухається разом із часом у відповідності до вимог сьогодення.

Являючись дочірньою компанією SHIMANO-PRO як виробник компонентів та аксесуарів має доступ до японської лабораторії Dynamics Lab, а також тісно співпрацює з професіоналами з таких командах, як Bora-Hansgrohe, QuickStep Floors и FDJ.

Тому не варто дивуватись, що в цьому ціновому діапазоні, інтеграція з Di2 є відмінною рисою рулів цієї серії, яка буде підтримувати нову комутаційну панель Dura-Ace R9100 Di2 від Shimano, замість того щоб використовувати штекери. Ви також отримаєте спеціально розміщені кабельні порти для прокладки механічних кабелів перемикання чи гальмівних тросів всередині корпусу керма, щоб мати акуратний зовнішній вигляд та тримати кабелі та троси у безпеці.


«Нова ітерація сплава PRO Vibe - це високоякісний продукт прискіпливо створений для максимальної продуктивності під час гонок та за доступною ціною»


Серія Vibe в лінійці рулів PRO знаходиться нижче за інтегрований Stealth Evo, Vibe Aero та Vibe Carbon проте її основними перевагами у своєму класі є: мала вага, максимальна жорсткість та прийнятна ціна.

Таке поєднання переваг досягається за рахунок використання алюмінію класу 7075 - високоміцного сплаву, який зазвичай використовується в аеронавтиці, - а також більшого діаметра зажиму керма 31,8 мм.

PRO кажуть, що збільшений діаметр зменшує небажаний вигин. Це робить його ідеальним вибором для шосейних змагань, а його вага - 285 г для розміру 40 см - досягається за рахунок зменшення товщини стінки. Компактний анатомічний дизайн підкреслює картину переваг цієї серії.

Резюме:

Він міцний, він легкий, він доступний - і, якщо Ви не збираєтесь перемагати у Tour de France та виділяти відповідний бюджет, кермо PRO Vibe Alloy більш ніж ідеальне для гонок, тренувань і занять спортом.


Орієнтовна роздрібна вартість становить: 83$.







...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку