Новини

Нове сідло PRO STEALTH скинуло вагу для TOUR DE FRANCE

Нове сідло PRO STEALTH скинуло вагу для TOUR DE FRANCE

Сідло STEALTH SUPERLIGHT важить на 15% менше ніж попередник, має надсучасний вигляд та забезпечує максимальну продуктивність і комфорт.

Цього року менеджери продуктів PRO мали важке завдання. Взяти вже успішне сідло Stealth, що було розроблене для агресивного катання в дорожніх гонках і в гонках на час, та вдосконалити високо оцінений дизайн для покращення продуктивності гонщиків.

Оригінальне сідло Stealth мало унікальну форму з більш широким носом для рівномірного розподілення тиску. Це дозволило гонщикам більше використовувати передню частину сідла і почуватися комфортно коли руки знаходяться на дропах протягом тривалих періодів часу, що, в свою чергу, дозволило їм підтримувати більш аеродинамічне положення на велосипеді.

Тепер, завдяки іншій технології виготовлення основи сідла, в PRO змогли створити сідло, база і рейки якого є одним елементом, виготовленим з карбону. Нова конструкція передбачає безшовну інтеграцію карбонових рейок в карбонову базу сідла, що призводить до значного зниження ваги, на 15% менше в порівнянні з оригінальним дизайном Stealth.


Майкл Метьюз з команди Sunweb отримав сідло, що було випущене одним з перших, напередодні Tour de France 2019 року. "Я приймав участь в змаганнях на оригінальному сідлі STEALTH з моменту його випуску, тому можу точно сказати, що зниження ваги в новій версії надає значну перевагу. Мені подобається нова графіка сідла і те, як рейки впадають в основу сідла - це є справжнім витвором мистецтва. Крім того, це сідло так само зручне, як і попередня версія, тому я отримав хорошу стабільну базу для хорошої передачі енергії. Це просто квиток на найбільшу велосипедну гонку в світі" - сказав Метьюз.


Нова технологія виробництва передбачає переплетення карбону (а не інжекційне лиття) з точним складанням волокон, щоб підвищити жорсткість сідла та покращити його піддатливість. Це дозволяє сідлу STEALTH SUPERLIGHT важити 145г, що на 27г нижче ніж попередня версія. STEALTH SUPERLIGHT – аеросідло, що є одним з найлегших і найбільш зручних на ринку.

Завдяки підвищеній піддатливості в базі, матеріал для оббивки та покриття сідла також були змінені, щоб врахувати комфорт кісток тазу і точок тиску в трьох основних положеннях гонщика - на перемикачах, на дропах і на аеробарах. Поліуретанова (PU) оболонка сідла, під якою знаходиться легка піна EVA, була випробувана з використанням різних матеріалів сучасних велотрусів, щоб знайти найнижчі коефіцієнти тертя між сідлом і шортами. Зменшення тертя означає зменшення подразнення шкіри, що підвищує комфорт гонщика.

Як і оригінальний дизайн Stealth, форма сідла відрізняється широким вирізом в середині, що пропонує додатковий комфорт для райдерів, які використовують передню частину сідла. Щоб зберегти жорсткість сідла та передачу потужності, його основа включає в себе горизонтальні мости підсилення. Вони є частиною підсиленої карбонової основи, що надає сідлу відмінний і ультрасучасний вигляд.


Як і решта сідл PRO, STEALTH SUPERLIGHT має порти для кріплення аксесуарів PRO, включаючи кріплення для спортивних камер, гоночних табличок, гоночних крил та кронштейнів для СО2 від PRO.

Супер-тонка легка основа та легка підкладка допомагає створити форму унісекс з низьким профілем. Унаслідок використання карбонових рейок було отримане одне за найлегших (145г) і найкоротших сідл, що орієнтоване на комфорт під час змагань.

Розробник продукту PRO Fabian Coelman: "Комфортна посадка на своєму сідлі допомагає виробляти більше енергії, тому наявність жорсткого, але зручного сідла є надзвичайно важлива для пікової продуктивності. Зниження ваги - це великий бонус в гонці, де враховується кожен грам, кожна секунда та кожен міліметр".


STEALTH SUPERLIGHT - 12-е сідло в асортименті елітних і конкурентоспроможних сідл PRO, яке включає в себе різні форми сідла, що відповідають різним стилям катання та побудові тіла.

Сідло PRO STEALTH SUPERLIGHT поставляється в двох різних ширинах (142мм і 152мм) у дизайні «чорне на чорному» для повного стелс-ефекту. Його використовуватимуть Майкл Меттьюс і Серен Крагх Андерсен з Team Sunweb у 2019 році на Tour de France, починаючи з 6 липня в Брюсселі.

Сідло PRO STEALTH SUPERLIGHT буде доступне в обмеженій кількості в європейських магазинах з кінця липня і широко доступне в усьому світі протягом листопада.






...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку