Новини

Нова термофляга Elite ICE FLY

Нова фляга ICE FLY гарне доповнення до вже існуючих термофляг в колекції Elite. Дуже легка і добре утримує температуру рідини. Завдяки технічним характеристикам і зручному дизайну чудово підходить, як для шосе так і для MTB.




Теплоізоляція.

Для забезпечення високої продуктивності під час педалювання необхідно вживати багато рідини. Підтримка необхідної температури рідини відіграє важливу роль у виборі ідеальної фляги для забезпечення запасу прісної води, навіть якщо температура повітря перевищує 30°. Термоізольована фляга ICE FLY дозволяє тримати температуру під час їзди на велосипеді до 2,5 годин.
Відмінні характеристики термофляги обумовлені інноваційною подвійною ізотермічною стінкою, яка виключає теплообмін, забезпечуючи максимальний ступінь теплоізоляції.


Зручне стискання та захист від ударів.

ICE FLY легко стискається, м'яка і гнучка. Завдяки ергономічному корпусу легко дістати і вставити у фляготримач. Як і всі фляги Elite, ця нова фляга теж має стандартний діаметр 74 мм, тобто сумісна з любим типом фляготримачів.
На додаток до зручної ергономічної конструкції, фляга має корпус з текстурою, що не ковзає та полегшує утримання навіть у складних умовах. Завдяки корпусу з еластичного матеріалу, фляга ICE FLY може гарантувати просто вражаюче стискання, що забезпечує добрий потік рідини навіть при мінімальному тиску.


Захисний ковпачок.

Для того, щоб зробити ICE FLY ідеальною термофлягою для використання велолюбителями, як на шосе, так і на грунтах, дизайнери додали кришку з герметичним двопозиційним гумовим клапаном. Практичний ударостійкий захисний ковпачок, легко відкрити та закрити однією рукою. А під час катання на відкритому повітрі захистить клапан від пилу та бруду.


Безпечно та без запаху

Всі елементи термофляги ICE FLY, виготовлені з сертифікованого пластику, який не містить BPA (бісфенол А) і тому повністю відповідають стандартам CE/FDA, які регулюють норми до матеріалів що контактують з продуктами харчування та напоями. Гумовий клапан для фляг виготовлено за інноваційною технологією без запаху. Це ефективно зберігає натуральний смак рідини що міститься в ній.

Об'єм – 500мл

Код:
0160801 – синя,
0160802 – димчаста,
0160803 – зелена,
0160804 – червона,
0160805 - прозора.







...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку