Новини

МИЮЧІ ЗАСОБИ і МАСТИЛА SHIMANO: ТРИ КРОКИ ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА ВЕЛОСИПЕДОМ

Часто визнається, що чисті велосипеди їдуть швидше. Бруд, сміття та пил на велосипеді зменьшує ефективність передачі енергії. Але що обрати для того, щоб ваша гордість і радість поєднувалися одразу? Shimano має відповідь з новою лінією засобів Clean, Lube & Cares.

Як випливає з назви, колекція Shimano розроблена з рекомендованим 3-кроковим підходом до очищення велосипеда.

Очищення велосипеда повинно починатися з чистячих засобів, таких як знежірювач або миючий засіб, після чого слід змащувати компоненти для вільного руху деталей і, нарешті, продукти для догляду, таких як поліролі, мастила та антизадирні сполуки для забезпечення тривалого використання.



Чистячі засоби на основі аерозолів, мастильні матеріали та засоби для догляду Shimano використовують екологічно безпечний повітряний тиск, який є негорючим і може використовуватися в обмежених просторах. Продукція включає 125мл, 200мл і новий знежирювач 400мл, засіб для миття велосипеду, мастило для рубашок та велосипедний поліроль, які розроблені з корисними функціями, такими як насадка 360°, так що ви можете перевертати балон зверху-вниз для використання на важкодоступних ділянках.

Продукція в пляшках включає 100мл мастило PTFE для змащування рухомих частин в сухих умовах використання, або 100мл Wet Lube з більшою водостійкістю для мокрої погоди. Інші продукти, такі як знежирювач і миючий засіб, мають великий обє'м 1000мл, призначені для використання у вело-майстерні.






...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку