Новини

HQBC: Нова модель окулярів QP8

HQBC пропонує на 2018 рік нову модель велосипедних окулярів QP8 в декількох кольорах, з різними типами лінз.

Велосипедні окуляри QP8 мають відмінну ергономічну форму.

Модель QP8 в чорному кольорі виготовлені з легкого та гнучкого матеріалу TR90. З полікарбонатними лінзами ZEISS. Відкрита конструкція окулярів забезпечує бездоганний вид у всіх напрямках. Надзвичайно високі лінзи охоплюють велику область зору, що значно поліпшує аеродинаміку. Відстань між лінзами становить 16мм. Носоупори виготовлені з матеріалу MEGOL: стійкі до UV випрмінювання, не викликають алергічної реакції та забезпечують ідеальну посадку окулярів. Зручні дужки також мають вставку з матеріалу MEGOL, що допомагає міцно триматися окулярам на місці. В комплект входить мішечок з мікрофібри, який також використовується для протирання лінз.

Розмір 145мм. Пантоскопічний кут (кут нахилу оправи) становить 90. Висота лінзи – 53,92мм. Довжина дужки-120мм. Вага: 27,2г. Тип фільтру: Normal. Категорія фільтру: 2.

Модель QP8 в жовтому кольорі також виготовлені з матеріалу TR90 та полікарбонатними лінзами SNOW ZEISS. Лінзи SNOW були спеціально розроблені для зимових видів спорту, але вони чудово підходять і для велосипедного спорту, особливо при переході з сонця в тінь та навпаки.

Модель QP8 в білому кольорі ергономічної форми, виготовлені з матеріалу TR90 з фотохромними лінзами ESSILOR. Фільтр лінз легко адаптується до інтенсивності світла (кат. 1-2), що ідеально підходить для їзди по бездоріжжю, де інтенсивність сонячного освітлення змінюється, наприклад, при заїзді з відкритого простору до лісу.








...
...
...
...
...
...
...
...
...Підпишіться на розсилку